Over ons

Creëer de juiste sfeer met Wallprints.
Ons doel is om de juiste sfeer te creëren bij jouw thuis. Wij willen je helpen je eigen fantasie te realiseren en je ruimte te transformeren in iets heel uniek. Wij geloven dat het perfecte interieur een onvergetelijke ervaring moet zijn waarin dat ene fotobehang je doet wegdromen.

Vanuit dit standpunt zijn we dan ook gestart met een volledig nieuw concept, wallprints.be. Een bedrijfstak van Herva bvba waarbij alles draait om zelfklevend fotobehang. Fotobehang bestaat uiteraard al langer dan vandaag, maar wat ons fotobehang zo uniek maakt is het materiaal. Wij maken geen gebruik van het klassieke behangpapier maar van zelfklevend behangtextiel. Geen papier dus maar behang uit polyesterstof met een kleeflaag.

Bij wallprints.be hebt u de keuze uit miljoenen afbeeldingen. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Landschappen, stranden, steden zoals New York en Parijs, kinderkamertekeningen, … het behoort allemaal tot ons assortiment.

Zelfklevend behangtextiel biedt tal van voordelen.
Fotobehang van wallprints.be bestaat uit scheur- en kreukbestendige, verwijderbare en zelfklevende polyesterstof. Door de zelfklevende laag op de achterkant wordt behangen kinderspel. De structuur van het materiaal en de lijmlaag zorgen ervoor dat er geen luchtbellen ontstaan. Het behangtextiel kan makkelijk verwijderd worden zodat uw beeld steeds klopt, ook bij meerdere panden.

Wij drukken in eigen productie op hoogwaardige stof om zo een perfect resultaat te bekomen. Vanuit een jarenlange ervaring en expertise biedt Wallprints.be dus het beste product aan de scherpste prijs.
Herva, een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring.
In 1965 was het Kempisch werkhuis de sleutel van textiel, technologie, reclame en publiciteit. Beginnende van nul gingen Dhr. en Mevr. Hermans geen enkele uitdaging uit de weg. Het bedrijf maakte naam als gespecialiseerd vlaggenproducent en groeide uit tot een professionele en familiale onderneming .

Ook vandaag streeft Herva nog steeds hetzelfde doel na. Vakmanschap, kwaliteit, service en innovatie zijn onze belangrijkste troeven. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij nog steeds ambachtelijk werk van de bovenste plank kunnen leveren!  De grootste troef van ons succes is het eigen productieatelier in Olen. Een plaats waar creativiteit, gedrevenheid, nieuwe technologieën en ambacht in een unieke mix samensmelten. Alle Herva producten worden er bedacht, geproduceerd en afgewerkt. Herva zoekt de innovatie ook in de optimalisatie van machines en grondstoffen. Zo krijgt u steeds het beste product aan de scherpste voorwaarden.

Meer info over Herva: herva-shop.be

Toegevoegd aan favorieten